Вашите мнения за Керамоти

Rumyana Mihaylova

2015-08-22

Страхоjно място, чисто и диво както преди нашето южно Черноморие! А отношение и усмивки , един път! Пак ще почиваме в Керамоти!!

Александра

2015-07-13

Очарователно място!!!

Стефани

2015-05-28

Керамоти е едно невероятно място вече 9 години все там ходя и никога не ми се прибира. Спокойствието там едва ли ще срещнеш тук, хората са усмихнати, любезни и страшно гостоприемни. Не случайно все повече хора предпочитат да отидат там. Не познавам някой който е отишъл веднъж там и да не се е върнал отново.

Петя, Пловдив

2014-11-07

Наистина страхотно място. Попадаш в прегръдката на топло море, а отсреща е малко гористо островче. Местните са много дружелюбни, атмосферата спокойна – пълен релакс и за тялото, и за душата. Ще дойдем пак!

Катя, Кърджали

2014-09-22

И на нас ни хареса. През Маказа Кърджали настина е близко. Страхотно е, че имаме възможност по-често да ходиме в Гърция. Любима ми е!

Цвета, Кърджали

2014-09-06

Много красиво градче и близко до нас - Кърджали (няма и 150 км!). Синът ми и компания ходят вече три години там на почивка и са изключително доволни - невероятен плаж, добро обслужване, хубава храна а и остров Тасос е много близо. Горещо го препоръчвам на всички българи!

Милена, София

2013-10-01

Наистина изумително място. Озовавайки се на плажа се оказваш в прегръдката на топло море, а отсреща, като че ли на хвърлей място, малко гористо островче, а зад него се синее горд и величествен, остров Тасос. Кадифено мек пясък, топло и чисто море, тишина – релакс и за тялото, и за душата.

Галя, Русе

2013-09-22

Керамоти e едно малко рибарско селище в континентална Гърция само на 90 км от България и на 480 км от Русе(през "Маказа"!), но е превъзходно място за релакс и риболов. Кеф ти морски, кеф ти речен - тук е делтата на р. Места. Догодина живот и здраве надявям се отново да сме там през лятото. Икономически ни е по-изгодно от нашето море ...и много по-спокойно.:)

Янко Роглев

2013-05-05

Много добре си изкарахме в Керамоти - за първи път идваме и сме очаровани от природата, много любезни домакини - пак ще дойдем.

Дарина

2013-04-05

Бях там и наистина се влюбих в градчето и хората.

Дарина, Асеновград

2012-10-03

За първи път попаднах в Керамоти с една екскурзия през 2007г. След това имах удоволствието още два пъти да го посетя - къде за ден, къде за няколко дни, та имах време да разбера с какво природата е дарила това място. Мнозина казват, че това е най-добрият плаж на Северна Гърция, аз бих казала: най-невероятният. На този плаж се чувстваш като в люлката на природата, а морето - тихо и топло - просто те примамва да влезеш в него.

Петер Борони

2012-09-01

И ние тръгнахме за Тасос, нали ужким в Гръцко най-добре е на остров. След еднодневно обикаляне и разочарование от курортите, върнахме се обратно в Керамоти. Българите тук са най-многобройните гости, имаше и 2-3 процента румънци. Градчето се развива, но няма да загуби чара си, защото тук законите се спазват и презастрояване и чудовищни Слънчевбрягски неща няма. Края на август и началото на септември са идеалното време!

Маргарита Георгиева

2012-05-08

Утре заминавамe, дано времето да е хубаво. И друг път сме минавали от там, но само минавали - на път за Тасос. Сега ще го поопознаем това тихо местенце.

Ася Левенова

2011-10-24

Много е хубаво в Керамоти – и плажа, и заведенията, и хотелите. Съвсем близо е до Тасос.

Виолета Георгиева

2011-05-27

Бяхме за Великденските празници през 2009г. Настанихме се в къщи до брега на морето. Беше невероятно. Много мили и приятни хора поддържат там тези къщички. Много тихо и спокойно местенце за отдих.

Трендафил

2011-05-01

Керамоти - едно райско кътче.

Мирчо Миланов

2011-04-26

Керамоти е едно от най-прекрасните места за почивка за семейства с деца и хора, които не търсят шумния нощен живот. Ако сте с автомобил, обезателно направете обиколка на Тасос-100 км асфалтиран път и един прекрасен действащ женски манастир. За храна таверна Талласино, която се намира в центъра до кръговото. За плажа-от по-миналата година вече има известна урбанизация, което е и плюс и минус, но като цяло е разкошен.

ani_lubo

2011-04-26

Бяхме на връх Великден...СУПЕР...Пак ще дойдем! Вижте във Facebook Liuben Dimitrov

Душан Мюлер, Словакия

2011-04-25

Бях с жена ми и приятелите ни в Керамоти вече два пъти. Силно препоръчвам това място на всеки. Много е красиво! Отидохме и до остров Тасос. Ние се радвахме на лятото и ще се върнем отново с кола. Поздрави, Мюлер.

Филип

2011-04-20

Наи-красивото място място в тази 4аст на Гърция. Уникална природа,4истота,топли хора. Ако искате спокойствие в красива приказка, това е мястото.

Бистра Иванова

2011-04-19

Прекрасни плажове, спокойни,просторни и чисти. Керамоти е наистина място за една пълноценна почивка. Доста често се чува българска реч. В много заведения има менюта и на български.

Вера Узунова

2011-04-19

В Керамоти човек наистина може да си почине, не е като на повечето български плажове. А който иска разходка - Тасос е на половин час с ферибота

Йордан Бъчваров - пиша от САЩ!

2011-03-31

Бях в "Белвю" миналия септември и вече ги препоръчвам на много познати. На най-хубавото място в Керамоти са - на улицата край плажа, но в по-новата част на градчето, където е наистина много тихо и спокойно. Апартаментите са просто супер! Комари наистина има, но не са повече отколкото в други места в Гърция или в Приморско например. Идете в Керамоти и се насладете на спокойствието и красотата на чистите плажове и изумително прозрачното море. Наистина ще останете доволна.

Деси

2011-03-28

Дали има ли много комари в Керамоти? Това е нещото, което най-много ме притеснява за този район. Имате ли отзиви от хотел Белвю като местоположение и условия?

Тинко

2010-12-19

Керамоти е най-хубавото място за почивка. Аз почивам цяло лято там. Имам си каравана на къмпинга. Просто невероятно.

Симеон Георгиев

2010-11-27

Бяхме на почивка през септември 2010. Трудно намирам думи, за да разкажа за прекрасната почивка, която изживяхме със съпругата ми. Такива разкошни плажове по нашето Черноморие няма.

Стамена Филипова

2010-11-01

Харесвам много Керамоти, хубави плажове, спокойно и приятно градче :)

Магдалена

2010-10-06

През юли месец бяхме две семейства в Керамоти.Беше невероятно.Плажната ивица е разкошна.Водата чиста и топла.Отново бих отишла там.

местен

2010-09-17

В Керамоти хората спират с каравани и кемпери, и си изкарват цялата почивка, без никой да ги закача. А паяк в общината въобще няма. Това да не е "милата ни Татковина"?!

Цветелина

2010-09-13

Тези дни ще пътувам за Кавала, но искам да отида един ден и до Керамоти на плаж. Има ли места край плажа където можем да спрем колата без да ни я вдигнат?

Ваня

2010-09-11

Градчето е малко,спокойно,чисто и приятно, по-скоро за почивка в буквалния смисъл на думата. Ако сте любители на сладките изкушения,има страхотни сладкарници с всевъзможни вкусотийки. Кръчми също не липсват в Керамоти (в част от тях работят и българи). Голям плюс е плажът - широка и дълга ивица, а пред нея - кедрова горичка. Удобство е и пристанището - оттам тръгват феритата за Тасос. Ако не търсите шумни развлечения, а спокойна почивка и плаж, ще ви допадне. За настаняването - гледайте да е откъм плажа, не само заради гората и близостта до пясъка. Мисля,че срещу пристанището не е много добра идея - там са заведенията, улицата, пешеходната крайбрежна алея. За разходка е ок, но за почивка не знам, може би ще е шумно, пък и миризмата откъм пристанището...

Ирина Панайотова

2010-09-10

От години посещаваме Керамоти, мястото е най - перфектното за истинска лятна почивка!!! ПРЕПОРЪЧВАМ ГО НА ВСИЧКИ!!! :)))

тукашен

2010-09-07

Хотел "Акрополис" ("Агапиос") напълно отговаря на тези изисквания - не е скъпо, а е добре обзаведено и поддържано, и на съвсем приемливи цени. Отдолу има и таверна - може би най-добрата в Керамоти. За препоръчване!:)

Маргарита Георгиева

2010-09-06

С интерес прочетох отзивите. Звучат много прекрасно, но ако човек попадне на лошо място за нощувка,това може да му вгорчи впечатленията. Моля препоръчайте ми хотел с прилични условия на приемлива цена! Предварително благодаря!

Кирил Кирилов

2010-09-06

Плажът, който гледа към остров Тасос е с доста голяма дължина и широчина, а и пясъкът е много хубав, зърнест. Шезлонгите и чадърите са безплатни, стига да си поръчаш едно фрапе. За атракции,ако търсите такива, Керамоти едва ли е точното място – има една голяма надуваема пързалка за децата, няколко прилични бийч бара и едно много приятно заведение току до морето с името „Егеон”. Градчето е малко,спокойно,чисто и приятно, по-скоро за почивка в буквалния смисъл на думата. Ако сте любители на сладките изкушения, има страхотни сладкарници с всевъзможни ориенталски вкусотийки – тулумбички, саралийски, кадаиф, баклава и прочие терминатори на хубавата фигура. Кръчми също не липсват – предимно рибни таверни, в повечето от които работят и доста българи. От година има и един изискан ресторант – „При вълните”, само на няколко метра от плажа, в най-новата част на Керамоти. Голям плюс на градчето е разкошният плаж - широка и километри дълга ивица, а зад нея има кедрова гора. Удобство е и пристанището, откъдето тръгват феритата за Тасос. Има достатъчно магазинчета - тип мини-маркет. Ако не търсите шумни развлечения, а спокойна почивка и плаж, ще ви допадне много. За настаняването,гледайте да е откъм плажа, където се намират и повечето хубави хотелчета като българският „Белвю апартмънтс” (и с право!), „Акрополис”, „Ирини” и др, който нашумя напоследък. Не само заради гората и близостта до морето, но мисля, че да отседнеш в хотелите срещу пристанището не е много добра идея – освен че повечето от тях са стари и доста позапуснати, там са заведенията, улицата, ферибота, пешеходната крайбрежна алея. За разходка е ок, но за почивка не знам, доста е шумничко, а и миризмата откъм пристанището не винаги е приятна...

Орлин Кожухаров

2010-08-31

Прекрасно място ! Подходящо за истинска почивка на спокойствие и красота.Бяхме две семейства с деца и останахме много доволни както от обстановката,така и от самото градче,плажа,о.Тасос,Кавала и всичко,което ни заобикаляше.

Milcho Gospodinov

2010-08-27

Keramoti e edno ot nai xubavite mesta na sveta. Bih iskal edin den da jivea tam.

Магдалена Попова

2010-08-19

Това е едно уникално кътче в Гърция!

Галя Маринова

2010-08-19

Невероятно място! Много е красиво, настина. Божествено!

Цветанка Даракчиева

2010-08-17

От четири години в началото на септември три семейства почиваме в Керамоти. Тихо и спокойно място с невероятен плаж. Заслужава си да го посетите!

Дарина

2010-08-15

Бяхме в КЕРАМОТИ,за майските празници - много ни хареса.Хотелът, в който бяхме отседнали,бе уютен и със изглед към кея.Разходихме се и до приказния остров ТАСОС, таксата за ферибота на човек е 3 евро, а за кола 13 евро.

Васил Филипов

2010-08-12

Здравейте на всички! Това лято аз и моето семейство решихме да почиваме в Керамоти. Ровейки се из интернет, още като написах „керамоти” в Google, най-отпред изскочи сайта на „Bellevue apartments”. Първоначално малко се притеснихме с жена ми дали това което пише и виждаме като снимки в този сайт е вярно, но това, което видяхме на място надмина очакванията ни! Апартаментите се намират на не повече от 50-60 метра от плажа и на 150 м. от морето (плажът е от фин пясък и много широк!). Собствениците им се оказаха семейство гостоприемни българи, които живеят наблизо и се грижат всичко да ви е наред. Апартаментите са нови, обзаведени с вкус и наистина с всичко необходимо, за да се чувстваш удобно. Има дори телевизиа „Булсатком” и безплатен интернег! Останахме с прекрасни впечатления и пожелавам на всички, които имат желание да почиват в Гърция, да отидат там. Относно плажа – той е просто невероятен – необятен и спокоен, с чадъри и шезлонги, за които просто не плащаш. Може и едно кафе или една вода да изпиеш и цял ден можеш да ползваш 4 шезлонга и един чадър! Водата - кристално чиста и топла. Дъното е плитко – можеш да вървиш 60-70 м, преди да ти стигне водата до шията. Идеално място за семейства с деца!

В.Стойкова

2010-08-11

Днес проучих подробно целия район на областта Кавала ( на север и на юг). Избрах Карамоти...заминавам на 23 август. Гърция има много спокойни местенца за отдих и това изглежда е едно от тях. Преди 2 мес. бях пак там на друго спокойно и чаровно селце с отличен плаж на 150 км от Атина. За рибарите...!!! Има много риба началото на юни, както и сепии.

Туземец от Керамоти

2010-08-04

Най-простото нещо на света - натисни големия син банер горе вдясно или се обади на телефона - ще се обади българин и ще ти намери каквото ти трябва.

Димитрова

2010-08-03

Бяхме преди седмица там. Пет човека и всички сме с много добри впечатления. Плажът и морето са разкошни. Бяхме в хотел Golden Sands. Там работят две момичета от България. Стаите са хубави,на третия ден ни смениха чаршафите и кърпите. Керамоти е едно спокойно място,ако наистина искате да си починете не го мислете! Заслужава си! Останахме много доволни от Ресторант Акрополис. Приятна почивка на всички! :)

Джони Хубавеца

2010-08-01

Ей, хора, зарибихте ме с Вашите позитивни отзиви за Керамоти! Много Ви моля, светнете ме за някое прилично хотелче за не повече от 25-30 евро на човек на вечер! Много ли искам? Ако е така ще си ходя на нашето тъпо и мутренско черноморие. Тенкс ин адванс!

Ани

2010-07-20

Керамоти е красиво, тихо и спокойно място, с усмихнати хора. Плажът е супер - широк, дълъг с фин пясък накипрени барчета с шезлонги и чадъри към тях. Отседнах в Bellevue apartments - нови и луксозно обзаведени апартаменти, с Булсатком и Интернет, с любезни домакини и то българи! Има всички удобства, за да се почива отлично. Като прибавим и прекрасното време, плажа и морето .... чудесно място за почивка.

friend

2010-07-13

Отговор на въпроса на Ванката: Времето през декември е често ветровито и дъждовно. Температурите през деня са най-често + 6-8 традуса, а нощем - около нулата, много рядко падат до минус 1-2 градуса.

сем. Григорови

2010-07-11

Очаровани сме от спокойствието и красивия плаж на Керамоти.

Мариела Хаджийска

2010-07-05

Били сме в Керамоти три поредни години. Не ходете там, защото ще отнемете от чара на почивката ни:) :алко хора, тишина, спокойствие, "самотни" на плажа! За да запазя само за себе си красотата и емоцията на това невъобразимо кътче, ще споделя, че там е "тъпо, гадно и ужасно" ... Не ходете! Или ако отидете, поне не споделяйте с другите...

vanqka

2010-06-20

Nqkoi shte mi dade li info,za dekemvri mesec. Kak e vremeto i kolko gradusa stiga. Mersi.

Иван Шаламанов

2010-05-10

Пристигвахме в Керамоти със семейството ми с известна информация, но без резервация. Имахме голям късмет, че първия малък хотел, който посетихме, "Касиани" беше на прекрасно място - на тиха уличка, много близко до плажа и до центъра. Цените бяха приемливи, а персоналът много добър - какво повече бихме могли да искаме? Селището беше много чисто и спокойно, остров Тасос - много близо: напълно достатъчно за добра релаксираща почивка. 10 май 2010

Владимира Дойчева

2010-03-01

Вече за шести път отивам в Керамоти и интересното е, че всеки път откривам нови места. Отидете там, за да разберете какво е почивка.

Симеон

2010-02-20

Много е хубаво. И е красиво.

Петров, Хасково

2009-09-27

Керамоти ще остави в нас само позитивни и топли чувства. Със сигурност ще повторим почивката си в това наистина райско кътче.

Леа и В. Василеви

2009-09-25

Мястото е много тихо и спокойно - чудесно за семейна почивка. Пясъкът и плажът са чудесни, морето става дълбоко постепенно - все предимство за малки деца. Прекарахме чудесно. За късен септември времето беше невероятно хубаво. Явно сезонът тук наистина продължава и през октомври.

сем. Попови

2009-08-31

Прекарахме прекрасни дни в Керамоти - едно спокойно, чисто и много добре уредено място.Чудесен плаж, добър сервиз и много спокойствие. Заредихме се чудесно и задължително ще се върнем отново.

Василева

2009-08-28

Четейки мненията ви и разглеждайки галерията виждам, че е много красиво и уютно. Много моля, да ми препоръчате място за нощувки на сносни цени / само да не е на палатка/ : ))

Весела Георгиева

2009-08-27

Току-що се връщаме от почивка в Керамоти. Пракарахме шест прекрасни дни в много уютна и спокойна обстановка. Градчето е тихо и спокойно, морето топло и лазурно, пясъкът - също топъл и фин. Имаме желание и догодина да дойдем пак в това прекрасно място.

Стефан Харизанов

2009-08-26

Съгласен съм с мнението на Неа. Освен,че ползваш безплатно чадърите и шезлонзите, в Гърция сервитьорите от барчето на минутата ще те облужат с усмивка,а не като нашите киселяци на Черно море. Били сме със семейството ми в Керамоти на 30 септември и сме се къпали в морето и пекли на приятното слънце и просторните плажове. А плажове в Керамоти - докъдето ти виждат очите. Наистина е много приятно през есента, пък и е близо. Ние например сме го отписали нашето Черноморие от 5 години и Гърция е любимата ни дестинация.След 3 дни заминаваме на о-в Корфу. До нови срещи!

Симеонова

2009-08-26

Избрахме Керамоти съвсем случайно и толкова по-приятна беше изненадата ни. Плажът тук е наистина разкошен, водата - кристално чиста, а домакините направо ни смаяха с любезността си. Отново с радост бихме се върнали тук. Ще препоръчаме Керамоти на всички приятели и познати.

Ернст Гроше, Германия (превод от немски)

2009-08-18

Керамоти е прекрасно място. Плажът е просто супер. Атмосферата е много релаксираща, а гръцкото гостоприемство е бездруго безупречно.За препоръчване!

Неа Йорданова

2009-08-18

Искам да споделя мнението си за Керамоти. Морето е топло и чисто, а изгледът към Тасос – наистина невероятен. Изобщо не усетихме кога мина тази седмица. Останахме с прекрасни впечатления и пожелавам на всички, които имат желание да почиват в Гърция, да отидат там. Забравих да ви кажа и за плажа - невероятен, спокоен, с чадъри и шезлонги, за които не ти одират кожата - просто не плащаш. Може и едно кафе или една вода да изпиеш и цял ден можеш да ползваш 4 шезлонга.

група студенти от Пловдив

2009-08-02

Дойдохме с известно притеснение, но Керамоти направо ни очарова. Градчето е много красиво, спокойно, а плажът - един от най-хубавите, които сме виждали някога. Със сигурност ще се върнем отново! Мария, Ванина, Бойка,Ася, Вили, Боби, Кирил и Васко.

Изпратете ни вашето мнение

Ако искате и Вие да споделите с нас Вашето мнение за Керамоти, на каквато и да е тема, моля попълнете формата по-долу:

Име:
Email:
Вашето мнение:
Моля препишете кода:

Изпращайки ни вашето мнение, вие се съгласявате, че то може да бъде публикувано. Вашият email няма да бъде публикуван, нито ще бъде предоставян на други лица, нито ще бъде използван за други цели, освен да се свържем с вас при необходимост.

Белвю в Керамоти Апартаменти на първа линия в Керамоти Керамоти апартмънтс Вила „Екселсиор“ в Керамоти Villa Bellevue, Керамоти Еднофамилни къщи в Керамоти

www.keramoti-info.com © 2009-2010